close
رزرو هتل
اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی و ارزان

تبلیغات

آرشیو

درباره ما

    اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی

امکانات جانبی

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 65
    کل نظرات کل نظرات : 27
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 24
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 39

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 4,699
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 6,148
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 657
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 904
    آي پي امروز آي پي امروز : 271
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 365
    بازدید هفته بازدید هفته : 4,699
    بازدید ماه بازدید ماه : 148,524
    بازدید سال بازدید سال : 473,343
    بازدید کلی بازدید کلی : 7,240,172

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 54.158.174.202
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : دوشنبه 02 اسفند 1395

اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی و ارزان

از توضیح مکررات خوشم نمیاد اما برای اون دسته از عزیزانی که وقت خوندن مطالب قبلی رو ندارن توضیح کاملی در مورد وویزا و اخذ ویزا میگم

به دلایل سیاسی و اتفاقات منطقه ای کشور های اروپایی سعی بر این دارند که به ایرانی ها و اتباع خاورمیانه کم تر ویزا بدهند پس ما نباید فکر

کنیم با تهیه مدارک به راحتی از فلان سفارت ویزا میگیرم شانس ویزا گرفتن بدون هماهنگی 20 در صد هست . عده ای فکر میکنند که مثلا یونان

راحت تر ویزا میدهد اما این یک فکر اشتباه است قوانین در همه سفارت های اروپایی یک سان است و این که فکر کنیم یونان یا ایتالیا راحت تر ویزا

میدهند فکر اشتباهی است .من بارها به عزیزان گفتم قبل از اتمام امتحانهای خرداد برای اخذ ویزا اقدام نمایید تا شما اقدام کنید و وقت سفارت

آماده شود به تیر ماه رسیده ایم و شما به عنوان سفر توریستی راحت تر ویزا میگیرید .اما کم تر به حرفم گوش دادند ودر تابستان اقدام کردند و وقت

هایشان برای اواخر شهریور .مهر. و آبان موکول شد که این زمان زیاد زمان مناسبی نیست و باید با ترفند های خاص برایششان ویزا بگیرم. عده ای

فکر میکنند چون بچه مدرسه ای دارند سفارت به آنها ویزا نمیدهد نه اصلا اینطور نیست قانونی هست که دانش آموزان برای اخذ ویزا باید گواهی

اشتغال به تحصیل بگیرند به همراه ممرخصی تحصیلی در اینصورت سفارت موظف به اعطای ویزا به آنان میباشد پس نگران بچه مدرسه ای ها

نباشید .عده ای از دوستان قصد سفر های چند روزه به اروپا را دارند و میخواهند یک سفر توریستی داشته مجددا به ایران باز گردند من از این

عزیزان خواهش میکنم با آژانس های هواپیمایی تماس بگیرند . آژانس های توریستی برای آنها ویزا و هتل وتور میگیرند با قیمتی مناسب . عده ای

هم فکر میکنند با دو میلیون تومان میتوانند ویزا بگیرند این یک خیال باطل است هیچ کسی برای شما با دو میلیون ویزا نمیگیرد این ها دام افراد

شیاد هست که اگر در طول ماه ده نفر مثل شما را جذب کند میشود بیست میلیون تومان . با دو میلیون تا شاه عبدالعظیم هم نمیشود رفت .

فریب افراد شیاد را نخورید .بعد از گذشت چهار سال از انگشت نگاری هنوز دوستان دنبال ویزای بدون اثر هستند به وحدانیت خدا ویزا بدون اثر قانونی

وجود خارجی ندارد . خواهش میکنم در اینمورد سوال نفرمایید ویزای بدون اثر همان ویزا های قلابی و لیبیل هستند که شما را در فرودگاه گیر

میاندازند پس اصلا سمت این نوع ویزا نروید .ویزا هایی که من میگیرم کاملا قانونی است و بدون ضمانت باز گشت هست .داستان ضمانت باز گشت

هم برای خود داستان عجیبی است زمانی که آژانس ها موفق به دریافت ویزا میشوند مبلغ زیادی را بصورت نقدی از شما دریافت میکنند که پس از

خاتمه ویزا شما به آنها مراجعه نموده و مبلغ را پس میگیرید . من این مبلغ را از شما نمیگیرم این مبلغ مابین بیست تا پنجاه میلیون تومان است .

مدارک مورد نیاز سفارت را بار دیگر توضیح میدهم

1 - پرینت بانکی به حساب سرپرست خانوار نفری چهل میلیون با گردش سه ماهه به زبان لاتین و تمکن مالی

2--اسناد شغلی شامل برای کارمندهای بخش خصوصی نامه اشتغال بکار با ذکر حقوق . مرخصی. وفیش حقوقی سه ماهه .آگهی تاسیس

روزنامه رسمی شرکتی که در آن مشغول هستید

3-برای کارمندان بخش دولتی نامه اشتغال بکار  فیش حقوقی سه ماهه برگه مرخصی. حکم کارگزینی

4-برای مشاغل آزاد جواز کسب

5-نامه پرداخت بیمه تامین اجتماعی

6-واچر هتل کانفیرم شده با پرداخت

7-رزرو پرواز

8-بیمه سفر تا سقف سی هزار یورو

هزینه تهیه تمامی این مدارک بعهده مسافر میباشد و ربطی به هزینه ویزا ندارد .هزینه ویزا صد در صد تضمینی بیست و دو میلیون تومان است که

بعد از اخذ ویزا دریافت میشود که برای کودکان زیر شش سال نیم بها میباشد این هزینه ربطی به بلیط هواپیما هم ندارد فقط هزینه ویزا شدن

پاسپورت شماست.افرادی که مدارک بالا را ندارند و میخواهند با من ویزا بگیرند تماس بگیرند تا راهنمایی کنم

برای مشاوره و اخذ ویزا با من با شماره زیر تماس بگیرید

09120230792

ساعات تماس همه روزه حتی ایام تعطیل از 10 صبح تا 21 شب


تاریخ ارسال پست: جمعه 26 شهريور 1395 ساعت: 2:28

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی