close
تبلیغات در اینترنت
اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی و قانونی

تبلیغات

درباره ما

    اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی

امکانات جانبی

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 68
    کل نظرات کل نظرات : 28
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 14
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 41

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 6,531
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 7,579
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 1247
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 752
    آي پي امروز آي پي امروز : 97
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 113
    بازدید هفته بازدید هفته : 38,227
    بازدید ماه بازدید ماه : 119,368
    بازدید سال بازدید سال : 1,533,284
    بازدید کلی بازدید کلی : 8,300,113

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 23.20.193.33
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : جمعه 30 تیر 1396

اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی و قانونی

متاسفانه روز به روز گرفتن ویزا برای ایرانیان سخت تر و سخت تر میشود . اکثر

کنسول ها عوض شده اند و کنسول های جدید با قوانین خود نسبت به صدور ویزا

اقدام میکنند .اکثرا افراد را ریجکت میکنند .گروه ما سعی میکند که همیشه با

بهترین شرایط برای مسافران عزیز اخذ ویزا کند

نکته ای را متذکر میشوم برای بار صد هزارم عزیزانی که قصد سفر توریستی به

اتحادیه اروپا را دارند با من تماس نگیرند کار گرفتن ویزا و تور وبلیط برای آن عزیزان

زیر 10 میلیون در آژانسهای هوایی و توریستی انجام میشود. فقط بعد از اخذ ویزا

مبلغ پنجاه میلیون تومان به صورت وثیقه نقد به حساب صاحب آژانس واریز میکنند

که بعد از اتمام سفر و بازگشت به ایران مبلغ را دریافت میکنند

در روشی که ما ویزا میگیریم دیگر وثیقه برای بار گشت دریافت نمیکنیم برای

همین قیمت ویزای ما با آژانس ها متفاوت هست

امروزه باید تمامی مدارک کامل و اصل باشد سفارت ها به سایتی دسترسی

دارند که اصالت مدارک را چک میکنند . پس هر مدرکی را نمیتوان به سفارت برد

چون آنها سریعا و از طریق سایت متوجه میشوند. این اتفاق ها در کمتر از دوماه

گذشته رخ داده است

بار دیگر مدارک مورد نیاز سفارت را برایتان مینویسم تا اطلاع داشته باشید

1 پرینت بانکی برای هر نفر 60 تا 70 میلیون تومان

2 گردش سه ماه صورتحساب بانکی

3 گواهی اشتغال به کار برای شرکت های خصوصی آگهی تاسیس روزنامه

شرکتی که در آن کار میکنید. فیش سه ماه حقوق. برگه مرخصی که در آن قید

شده باشد فرد بعد از اتمام مرخصی به سرکار بر میگردد

4گواهی اشتغال به کار برای کارمندان دولتی .فیش حقوقی سه ماهه. کارت

پرسنلی. حکم کارگزینی .برگه مرخصی

5 سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی

6 سند مالکیت به نام شخص در خواست کننده ویزا

7 واچر هتل کانفیرم شده و معتبر

8 برای مشاغل آزاد جواز کسب معتبر

9 بیمه سفر تا سقف 30 هزار یورو

10 پرداخت 60 یورو داخل سفارت برای هر نفر

11  عکس به ابعاد 3.5 در 3.5 رنگی با پشت زمینه سفید

با تهیه مدارک بالا میتوانید برای اخذ وقت سفارت و وویزا اقدام نمایید اگر مدارک

بالا را دارید ک هیچ اگر ندارید تماس بگیرید تا راهنمایی کنم

عده ای فکر میکنند که با همین مدارک به ویزا میرسند و شخصا اقدام میکنند این

کار اشتباه است و امکان گرفتن ویزا ده در صد میباشد برای اخذ ویزا نیاز به

کارگزار مطمئن در سفارت میباشد . در غیر اینصورت فقط شانس

عده ای مدارک شما را میگیرند و بدون هماهنگی شما را به سفارت میفرستند و

وقتی ریجکت شدید فقط یک کلمه میگویند شرمنده سفارت به شما ویزا نداد

برای مشاوره و اخذ ویزا با من با شماره زیر تماس بگیرید به ساعات تماس هم

دقت کنید

09120230792

ساعات تماس همه روزه حتی ایام تعطیل از 10 صبح تا 21 شب


تاریخ ارسال پست: یکشنبه 30 خرداد 1395 ساعت: 2:36

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب

این نظر توسط سینا مالکی در تاریخ 1395/4/13 و 7:45 دقیقه ارسال شده است

سینا مالکی گفته:

با سلام و خسته نباشید . میخواستم برای تست باشگاه اسپورتینگ لیسبون به پرتغال سفر کنم من 15 سالمه چه نوع ویزایی لازم دارم و هزینه کلی اش چقدر میشود . خیلی ممنون


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی