close
رزرو هتل
اخذ ویزای شینگن

تبلیغات

آرشیو

درباره ما

    اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی

امکانات جانبی

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 64
    کل نظرات کل نظرات : 25
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 58
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 39

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 4,395
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 9,382
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 2
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 386
    آي پي امروز آي پي امروز : 206
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 485
    بازدید هفته بازدید هفته : 63,651
    بازدید ماه بازدید ماه : 234,985
    بازدید سال بازدید سال : 234,985
    بازدید کلی بازدید کلی : 7,001,814

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 54.205.13.200
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : یکشنبه 03 بهمن 1395

اخذ ویزای شینگن

سلام خدمت همه دوستان

اخیرا مشاهده میسود افراد سودجو با اقدام برای گرفتن ویزای شینگن از افراد مختلف اخاذی میکنند .گرفتن ویزای شینگن کار هرکسی نیست

و اگر شخص اخذ کننده ویزا نابلد باشد این وسط شما متضرر میشوید و حداقل 6 ماه از گرفتن ویزا منع خواهید شد

باور کنید ویزا بدون اثر انگشت وجود ندارد و هرکس این ادعا را کند شک نکنید که کلاهبردار است . در خوش بینانه ترین حالت شخص دیگری به جای

شما وارد سفارت میشود . سفارت ها هم از این موضوع بی اطلاع نیستند و مدارک در خواست کننده ویزا را زیرو رو میکنند کارشناس جعل دارند

و اگر متوجه شوند که شما شخص دیگری را جای خود به سفارت فرستاد ه اید نه تنها شما مادام العمر از گرفتن ویزای شینگن محروم خواهید شد

بلکه پرونده شما را به جرم فریب سفارت تحویل وزارت امور خارجه میدهند که مطمئن باشید این موضوع برای شما بسیار گران تمام میشود

در مورد قیمت ویزا همانطور که قبلا هم گفتم در حال حاضر اگر کسی واقعا بخواهد برای شما ویزا بگیرد ما بین 20 تا 30 میلیون تومان طلب میکند

اما من با قیمت پارسال برای شما ویزا میگیرم یعنی چیزی حدود 15 میلیون تومان که این هزینه را شما بعد از دریافت ویزا پرداخت خواهید کرد

من سالها تجربه در زمینه اخذ ویزا دارم و مطمئن باشید برای شما ویزا میگیرم

یک سری مدارک برای دریافت ویزا مورد نیاز است که من برای شما توضیح میدهم

سند مالکیت منگوله دار یا تک برگی به نام متقاضی.پرینت 6 ماهه بانکی.صورتحساب بانکی.گواهی اشتغال به کار آگهی تاسیس روزنامه فیش حقوقی سه ماهه برگه مرخصی معتبر برای افراد شاغل در ادارات.دفترچه بیمه. نامه سوابق بیمه. جواز کسب معتبر برای مشاغل آزاد

رزرو هتل از کشور مقصد معتبر.رزرو پرواز. تمامی مدارک بالا باید ترجمه رسمی شود و مهر وزارت امور خارجه و دادگستری بخورد

در صورتی که مدارک فوق را ندارید یا ناقص میباشد نگران نباشید با من تماس بگیرید من راهنمایی کنم

شماره تماس 09196290554

پروازی امن و مطمئن از فرانسه به انگلستان

 


تاریخ ارسال پست: شنبه 13 ارديبهشت 1393 ساعت: 11:9

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی