close
رزرو هتل
اخذ ویزای شینگن اروپا تضمینی

تبلیغات

آرشیو

درباره ما

    اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی

امکانات جانبی

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 66
    کل نظرات کل نظرات : 27
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 29
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 40

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 548
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 6,843
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 488
    آي پي امروز آي پي امروز : 63
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 399
    بازدید هفته بازدید هفته : 548
    بازدید ماه بازدید ماه : 254,172
    بازدید سال بازدید سال : 790,767
    بازدید کلی بازدید کلی : 7,557,596

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 54.157.205.247
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : دوشنبه 07 فروردین 1396

اخذ ویزای شینگن اروپا تضمینی

دوستان عزیز شما برای مراجعه به سفارت نیاز به مدارک اخذ ویزا دارید عده ای از دوستاان این مدارک را دارند یا در تهیه این مدارک مشکلی ندارند

افرادی که میتوانند مدارک تهیه کنند ریالی برای اخذ ویزا توسط من پرداخت نمیکنند اما دوستانی که مدارک ندارند یا مدارک ناقص دارند که واچر هتل

کانفیرم شده هم جزئ مدارک حساب میشود

عزیزانی که مدارک ندارند و میخواهند من برایشان مدارک تهیه کنم هزینه مدارک را را باید اول کار پرداخت نمایند تا من با آن پول برایشان مدارک تهیه

کنم خواهش میکنم در خواست نفرمایید که هزینه ها کلا بعد از اخذ ویزا من هزینه ویزا را بعد از اخذ ویزا میگیرم ولی در صورتی که نیاز به تهیه

مدارک باشد حتما هزینه مدارک اول کار باید پرداخت شود قدری هم به من حق بدهید من بیام هزینه مدارک و هم بعهده بگیرم ناگهان مسافر قید

سفر را بزند من متضرر میشوم لذا خواهشمندم در صورتی که مدارک ندارید و میخواهید من برای شما تیه مدارک انجام دهم هزینه را اول کار

پرداخت نمایید باور کنید از پول مدارک ریالی به جیب من نمیرود  . سفارت هم یک درصد احتمال ریجکت وجود دارد و اگر خدایی نکرده کسی ریجکت

شود هزینه مدارک بابت تهیه مدارک صرف شده است

مدارک مورد نیاز سفارت را یک بار دیگر برایتان مینویسم

1-پرینت مالی برای هر نفر از همراهان حدود پنجاه تا شصت میلیون تومان به حساب سرپرست خانوار

2-سند ملکی شش دانگ به نام در خواست کننده ویزا

3-اشتغال به کار -برای کارمندان دولت همراه با کارت پرسنلی .حکم کارگزینی.نامه بازگشت بعد از سفر به سر کار

4-برای کارمندان بخش خصوصی نامه اشتغال به کار همراه مرخصی و آگهی تاسیس شرکتی که در آن مشغول به کار هستند

5-واچر هتل کانفیرم شده که توسط مستر کارت پرداخت شده باشد

6-رزرو پرواز

7- برای مشاغل آزاد جواز کسب معتبر

8-هر نفر مبلغ 60 یورو

9-بیمه سفر

جهت مشاوره و اخذ ویزا با من با شمارههای زیر تماس بگیرید

09120230792

09120757252

ساعات تماس همه روزه 10 صبح تا 21 شب حتی ایام تعطیل


تاریخ ارسال پست: سه شنبه 16 آذر 1395 ساعت: 14:42

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی