close
رزرو هتل
ویزای شینگن

تبلیغات

آرشیو

درباره ما

    اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی

امکانات جانبی

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 64
    کل نظرات کل نظرات : 25
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 60
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 39

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 4,426
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 9,382
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 2
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 386
    آي پي امروز آي پي امروز : 209
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 485
    بازدید هفته بازدید هفته : 63,682
    بازدید ماه بازدید ماه : 235,016
    بازدید سال بازدید سال : 235,016
    بازدید کلی بازدید کلی : 7,001,845

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 54.205.13.200
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : یکشنبه 03 بهمن 1395

ویزای شینگن

با سلام خدمت همه دوستان عزیز و تبریک به مناسبت ماه مبارک رمضان

عده ای از دوستان در تماس هایشان با من از ارزان بودن ویزا میگویند و سوال میکنند که چرا ارزان ویزا میگیرم

عده دیگری هم میگویند قیمت بالا میدهم برای ویزای شینگن و اگر دقت کنید قیمت ویزای شینگن در حال حاضر ما بین 20 تا 30 میلیون است

اما همانطور که قبلا هم گفتم من با قیمت پارسال  ویزا میگیرم

گرفتن ویزا تخصص خودش را میخواهد خیلی از افراد هستند که خودشان مستقیما به سفارت مراجعه کرده اند و متاسفانه رجکت شده اند

اخیرا سفارت ها مو را از ماست بیرون میکشند و تمام جوانب احتیاط را رعایت میکنند . باز هم در اینجا یاد آور میشوم به خدا قسم ویزا

بدون اثر انگشت وجود ندارد قبلا عده ای فرصت طلب با گرفتن مبالغ زیاد شخص دیگری را به جای شما به سفارت میفرستادند که سفارت ها متوجه

این قضیه شده اندوبرای همین هم عکس با شرایط مخصوص میخواهند چون عکس را با چهره مطابقت میدهند و اگر متوجه این قضیه شوند برای شما

درد سر زیادی ایجاد خواهد شد پس فریب افراد را نخورید

مدارک مورد نیاز برای ویزا: سند مالکیت شش دانگ . پرینت گردش 3 ماهه مالی . پرینت تمکن مالی. برای شاغلین در ادارات خصوصی یا دولتی

نامه اشتغال به کار . مرخصی . فیش حقوقی 3 ماهه. آگهی تاسیس روزنامه رسمی برای شرکتی که در آن شاغل هستید.

نامه پرداخت سوابق بیمه. دفترچه بیمه. برای مشاغل آزاد هم جواز کسب

در صورتی که مدارک بالا را داشته باشید فقط نیاز به ترجمه و  تایید مدارک توسط قوه قضائیه و وزارت امور خارجه و رزرو پرواز و رزرو هتل

دارید اگر هم که مدارک ندارید با من تماس بگیرید تا از طریق کاملا قانونی شما را معرفی کنم تا مدارک داشته باشید

مدارک بسیار حساس و مهم هستند از نظر سفارت پس سعی کنید از افرادی که مدارک جعلی به شما پیشنهاد میدهند دوری کنید

برای تماس با من لطفا با شماره 09196290554 تماس حاصل فرمایید من برای مشاوره در خدمت شما هستم


تاریخ ارسال پست: جمعه 06 تير 1393 ساعت: 8:31

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی