close
تبلیغات در اینترنت
اخذ ویزای شینگن/تضمینی/ قانونی/دریافت وجه بعد از اخذ ویزا/

تبلیغات

درباره ما

    اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی

امکانات جانبی

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 70
    کل نظرات کل نظرات : 28
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 10
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 40

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 1,079
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 8,099
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 2
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 2678
    آي پي امروز آي پي امروز : 82
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 128
    بازدید هفته بازدید هفته : 1,079
    بازدید ماه بازدید ماه : 166,275
    بازدید سال بازدید سال : 2,047,413
    بازدید کلی بازدید کلی : 8,814,242

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 54.198.28.114
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : دوشنبه 03 مهر 1396

اخذ ویزای شینگن قانونی و تضمینی

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

با فرا رسیدن ژانویه سفارتها سخت گیر تر شده اند به امید مدارک خودتان به هیچ سفارتی نروید این روزها هیچ سفارتی راحت تر ویزا نمیدهد عده

ای از دوستان به امید اینکه مثلا ایتالیا راحت ویزا میدهد به سفارت ایتالیا مراجعه میکنند غافل از اینکه ایتالیا یکی از سخت گیر ترین سفارتهاست

شاید سالهای قبل راحت ویزا میداد اما الان اینطور نیست . همه سفارتها سخت گیر شده اند .هنوز عده ای فکر میکنند اگر از ایتالیا یا یونان ویزا

بگیرند قانون دوبلین شامل حال آنها نمیشود . ولی باور کنید مدتی است  ایتالیا و یونان هم پناهنده پذیر شده اند و قانون دوبلین در مورد این کشور

ها هم اجرا میشود . تعریف قانون دوبلین چیست؟ قانون دوبلین میگوید هر گاه با پناهندگی کسی در کشور ثالث موافقت نشد (یعنی باید برای

شما دادگاه تشکیل شود و اگر قاضی دادگاه شما را رد کرد آنموقع شما نامه ترک خاک دریافت میکنید) قانون دوبلین با قانون های دیگر جای دور

زدن دارد

حتما برای رفتن به سفارت مدارک قانونی داشته باشید و حتما مشاوره انجام دهید .

در مورد مدارک اگر مدارک کامل ندارید نگران نباشید تماس بگیرید تا شمارا برای دریافت مدارک راهنمایی کنم در ضمن اگر مدارک نداشته باشید

هزینه مدارک به عهده مسافر است و جدا از هزینه ویزاست بار دیگر مدارک مورد نیاز برای سفارت را مینویسم

1-پرینت بانکی برای هر نفر حداقل پنجاه میلیون در حساب سر پرست خانواده

2-اسناد شغلی شامل نامه اشتغال به کار با قید حقوق و مرخصی و اینکه شخص بعد از سفر به سر کار بر میگردد برای شرکت های خصوصی

آگهی تاسیس روزنامه رسمی شرکت

3-سند ملکی بهتر است شش دانگ باشد

4-برای مشاغل آزاد جواز کسب

5- بیمه سفر

6رزرو پرواز

7-واچر هتل کانفیرم شده

با داشتن مدارک بالا من شما را به سفارت میفرستم و برای شما ویزا میگیرم

ممکن است یک در صد فرد ریجکت شود دلیل ریجکتی خود مسافر است که یا دچار استرس شدید میشود یا به قول معروف سوتی دهد جای

نگرانی نیست با قوانین جدید ظرف دو ماه ویزای شما را میگیرم پس نگران ریجکتی نباشید و با خیال آسوده به سفارت بروید

برای مشاوره و دریافت ویزا با من با شماره زیر در تماس باشید

09120230792

ساعات تماس همه روزه از ساعت 10 صبح تا 9 شب حتی ایام تعطیل


تاریخ ارسال پست: یکشنبه 12 دي 1395 ساعت: 2:36

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب

این نظر توسط محمد در تاریخ 1395/11/2 و 0:48 دقیقه ارسال شده است

محمد گفته:

با سلام و درود من و دوستم میخوایم بریم المان به عنوان توریستی ولیکن هیچگونه ضمانت بانکی یا گردش حساب انچنانی نداریم ....خواستم بپرسم بدون اینها امکان اخذ ویزاوجود داره؟

این نظر توسط محمد در تاریخ 1395/11/2 و 0:46 دقیقه ارسال شده است

محمد گفته:

با سلام و درود من و دوستم میخوایم بریم المان به عنوان توریستی ولیکن هیچگونه ضمانت بانکی یا گردش حساب انچنانی نداریم ....خواستم بپرسم بدون اینها امکان اخذ ویزاوجود داره؟


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی