close
رزرو آنلاین هتل
اخذ ویزای تضمینی و قانونی شینگن اخذ ویزای شینگن تهیه مدارک مورد نیاز س

تبلیغات

امکانات جانبی

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 76
    کل نظرات کل نظرات : 28
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 18
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 41

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 2,120
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 3,215
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 763
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 1278
    آي پي امروز آي پي امروز : 250
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 230
    بازدید هفته بازدید هفته : 10,316
    بازدید ماه بازدید ماه : 69,212
    بازدید سال بازدید سال : 284,668
    بازدید کلی بازدید کلی : 9,593,193

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 23.20.165.182
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : پنجشنبه 06 اردیبهشت 1397

اخذ قانونی و تضمینی شینگن آلمان .فرانسه.اسپانیا.هلند بی قید و شرط

اخذ قانونی و تضمینی شینگن آلمان .فرانسه.اسپانیا.هلند بی قید و شرط

بنا به دلایل سیاسی اخیر مثلا قطع گاز اروپا توسط ایران قدری رابطه بین سفارت

ها. و ویزا خراب تر شده است و این به این معنی نیست که شما باتهیه مدارک وارد

سفارت ها شوید و مثل سالهای گذشته خوشحال و خندان با ویزا از سفارت خارج

شوید 99% ریجکت میشوید . حالا قرار است 20 ژانویه دو گروه از آلمان و فرانسه

وارد ایران شوند و در مورد مسایل سیاسی با مسولان ایرانی مذاکره کنند میگویند

با آمدن و رفتن این ها قدری اوضاع بهتر میشود و ویزا دادن به روال عادی باز

میگردد هیچ گاه به مدارک خود اعتماد نکنید و به هیچ سفارتی نروید این که

میگویند ایتالیا یا اسپانیا یا یونان بهتر ویزا میدهند همه حرف است هیچ  جا خوب

ویزا نمیدهند شما باید در پاسپورت فعلی یا قبلی خو ویزای امریکا کانادا یا شینگن

داشته باشید تا به شما ویزا بدهند که انهم ما برای شما میتوانیم تهیه کنیم .

گروه ما با بیست سال سابقه در امر ویزا در خدمت شما هم وطن عزیز میباشد   

من توضیحی در مورد ایتالیا و یونان برایتان میگویم . شاید دو سال پییش با ویزای

یونان و ایتالیا میشد کاری کرد و قانون دوبلین را دور زد . همه مهاجرین همین فکررا

میکردند و از کشورهای مختلف از هر طریقی خود را به یونان  یا ایتالیا میرساندند .

اما به دلیل کشته های این مسیر  سازمان ملل کمک نقدی خود به ایتالیا و یونان

را انجام داد و آنها هم پناهنده پذیر شدند یعنی اگر با ویزای ایتالیا و یونان به اروپا

برسید باز هم زیر تیغ قانون دوبلین هستید . عده ای اعلام میکنند که اخذ ویزای

شینگن از ترکیه یا گرجستان یا هر جای دیگر آنها شما را با پاسپورت جعلی از

فرودگاه ترکیه یا تفلیس پرواز میدهند یک درصد راه گریز دارند مثلا در ترکیه بعد از

مشخص شدن پاسپورت یا ویزای قلابی که حتی در پاسپورت خودتان میزنند بعد

از این مرحله اگر اسیر پلیس ترکیه شوید هفتاد روز زندان یابانجی در انتظار

شماست . وبعد از هفتاد روز تحویل پلیس ایران میشوید و پنج سال حق ورود به

ترکیه را ندارید .در گرجستان هم ده نفر را در یک آپارتمان 40 متری جا میدهند

خودتان باید برای خود پول غذا تهیه نمایید و حد اقل ماهها در آن خانه هستید اگر

پلیس آن خانه را پیدا نکند .چون آنها باید پاسپورت شبیه شما پیدا کنند و  این

کار ممکن است هفت هشت ماه طول بکشد و شما باید آنجا باشید که هزاران

یورو باید هزینه کنید مخصوصا اگر با خانواده باشید .من به عنوان یک ایرانی  

به عنوان یک هم وطن تمنا میکنم گول این فریبکاران را نخورید شما اگر در ایران

سه چهار تومن ضرر کنید بهتر از این است که در غربت هزاران یورو هزینه کنید و

آخرش هم هیچ باید برگردید تازه اگه به دست پلیس نیافتید.بهترین را رفتن

قانونی است از ایران خودمان بدون دردسر . نگران قانون دوبلین هم نباشید با

کنوانسیون 1951 و 1956 ژنو گرفتن وکیل به راحتی دوبلین را دور میزنید اصلا جای

نگرانی نیست. از اکتبر 2012 انگشت نگاری مد شده است یعنی در این چند

سال هیچ ایرانی با ویزای فرانسه .اسپانیا یا هر جای دیگر نرفته اند به آلمان و

سوئد و جاهای دیگر نرسیده اند. توکل به خدا کنید و از راه قانونی مهاجرت کنید

جان و ناموس و پول خود را به خطر نیاندازید. من با قیمت های منصفانه و توافقی

قانونی برای شما ویزا میگیرم و شما با خیال راحت به اروپا میروید  چند نکته را

گوش زد میکنم

من بر گزار کننده تورهای تفریحی نیستم پس خواهش میکنم اگر ویزای توریسیتی

رفت و برگشت نیاز دارید و ریجکتی ندارید به آژانس های معتبر مراجعه نمایید مثل

ققنوس و مارکو پلو در تهران هستند شما کافیست در گوگل به فارسی سرچ کنید

آژانس هوایی ققنوس یا مارکو پلو  جواب خود را خواهید گرفت ویزای دانشجویی یا

تجاری هم نمیگیرم

در حال حاضر مدارک مورد نیاز سفارتها اینهاست که باز گو میکنم

1 پرینت بانکی برای هر نفر 60 میلیون در حساب سرپرست خانواده

2 گردش سه ماهه پرینت حساب

3 سند ملکی

4 بیمه نامه سفر تا سقف سی هزار یا پنجاه هزار یورو که نهایتا 100 تومن میشود

5شناسنامه های همه افراد (برای دارالترجمه)

6اشتغال به کار مطمئن مثل اشتغال به کار دولتی یا جواز کسب

7 ووچر هتل کانفیرم شده

8 رزرو پرواز

9 دو قطعه عکس برای سال گذشته یا دو سال پیش از سرپرست خانواده

10 هر نفر 6 قطعه عکس جدید بدون روتوش در سایز 3.5 در 4.5 با پشت زمینه سفید که هشتاد درصد صورت دیده شود

11 فرم گرفتن ویزا یا همان اپلای

جهت مشاوره با من همه روز حتی تعطیلات با شماره 09120230792    09196290554   از ده صبح تا نه شب تماس بگیرید در خدمتم


تاریخ ارسال پست: جمعه 01 دي 1396 ساعت: 8:14

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی