close
تبلیغات در اینترنت
ویزای شینگن

تبلیغات

درباره ما

    اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی

امکانات جانبی

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 71
    کل نظرات کل نظرات : 28
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 5
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 40

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 7,913
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 7,493
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 3001
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 2243
    آي پي امروز آي پي امروز : 55
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 82
    بازدید هفته بازدید هفته : 7,913
    بازدید ماه بازدید ماه : 65,359
    بازدید سال بازدید سال : 2,237,313
    بازدید کلی بازدید کلی : 9,004,142

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 54.225.36.143
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : دوشنبه 29 آبان 1396

ویزای شینگن

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

امروز شنبه 2 اسفند 1393 است . اخذ ویزای شینگن این روزها قدری بهتر شده است اما هنوز بعضی از کشورها از دادن ویزا به اتباع ایران سر باز میزنند

اصولا استفاده سفارت ها در ندادن ویزاست با این کار سفارت 60 یورو را میگیرد اما بدون هیچ رسیدگی فرد را رجکت میکند

در مورد افراد رجکتی باید سه ماه از رجکتشان بگذرد تا بتوانند ویزای شینگن دریافت کنند. برای اخذ ویزای شینگن شما باید پرینت بانکی داشته باشید

عده ای هنوز به دنبال پرینت بانکی سوری هستند . عزیزان سفارت ها به هر نحو که شده پرینت بانکی شما را استعلام میگیرند پس فریب افراد را

نخورید . در حال حاضر ارائه پرینت سوری فقط به ضرر شما میباشد پس اگر شده دیرتر سفر کنید اما پرینت بانکی واقعی تهیه کنید پرینت شما باید در

ایامی که پرونده در سفارت تحت بررسی است پر باشد در غیر اینصورت کار خراب خواهد شد و شما ریجکت میشوید

در مورد سایر مدارک هم باید مدارک کامل باشد. حالا اگر مدرکی نقص داشته باشد من شما را راهنمایی میکنم تا مدرک را تهیه نمایید

مدارک مورد نیاز : 1 پرینت بانکی شش ماهه صورتحساب و تمکن مالی حداقل 40 میلیون تومان. 2 اسناد شغلی . برای کارمندان بخش خصوصی

اشتغال بکار با ذکر میزان حقوق و مرخصی در ایام سفر و آگهی تاسیس روزنامه رسمی شرکتی که در آن مشغول بکار هستند.برای کارمندان بخش دولتی نامه اشتغال بکار همراه با فیش حقوقی 3 ماه و حکم کارگزینی .کارت پرسنلی

3 سابقه پداخت بیمه. 4 برای مشاغل آزاد جواز کسب. ..5 . سند ملکی به نام مسافر

در مورد افراد زیر سی سال گرفتن ویزا بسیار مشکل است . در ضمن افرادی که قصد سفر توریستی به اروپا را دارند خواهش میکنم با من تماس نگیرند بهتر است با آژانس های هوایی که بر گذار کننده تور تفریحی هستند تماس بگیرند. ما بر گزار کننده تور تفریحی نیستیم

جهت مشاوره با من تماس بگیرید

09120230792


تاریخ ارسال پست: شنبه 02 اسفند 1393 ساعت: 11:52

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب




نظرات برای این پست غیر فعال میباشد .