close
رزرو هتل
اخذ ویزای شینگن

تبلیغات

آرشیو

درباره ما

    اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی

امکانات جانبی

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 65
    کل نظرات کل نظرات : 27
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 24
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 39

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 4,657
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 6,148
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 657
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 904
    آي پي امروز آي پي امروز : 268
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 365
    بازدید هفته بازدید هفته : 4,657
    بازدید ماه بازدید ماه : 148,482
    بازدید سال بازدید سال : 473,301
    بازدید کلی بازدید کلی : 7,240,130

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 54.158.174.202
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : دوشنبه 02 اسفند 1395

اخذ ویزای شینگن

با سلام خدمت همه دوستان عزیز در چند ماهه گذشته اکثر کنسول های اروپایی عوض شده اند اکثر سفارت ها به راحتی ویزا نمیدهندو گرفتن ویزای شینگن بسیار سخت تر از چند ماهه گذشته شده است . من بارها راجب به ویزای بدون اثر توضیح داده ام اگر به پست های قبلی مراجعه نمایید توضیحات کاملی در مورد ویزای بدون اثر گذاشته ام باز هم میگویم ویزای بدون اثر انگشت دیگر وجود ندارد چون عده ای سود جو افراد دیگری را به جای شما به سفارت میفرستادند سفارت ها متوجه این موضوع شدند و بلافاصله خود را به جدیدترین سیستم های تشخیص عکس و چهره مجهز کردند الان وقتی به هر سفارتی مراجعه کنید هم انگشت نگاری میشوید هم با جدیدترین دوربین های چهره شناسی صورت شما با عکس پاسپورت تطبیق داده میشود و در صورتی که سفارت متوجه کوچکترین تفاوت شود پرونده شما را به قصد فریب سفارت به وزارت امور خارجه ارجاع میدهند و اسم شما مادام العمر در لیست سیاه شینگن قرار میگیرد پس ویزای بدون اثر را فراموش کنید و لطفا در این مورد سوال نفرمایید   مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا شامل مدارک زیر است سند مالکیت.پرینت 6 ماهه بانکی و پرینت صورتحساب یا همان تمکن مالی. نامه اشتغال بکار و آگهی تاسیس روزنامه شرکنتی که در آن شاغل هستید . برای مشاغل خصوصی جواز کسب معتبر. نامه سابقه پرداخت بیمه.و مرخصی برای روزهای سفر. فتوکپی تمام صفحات پاسپورت. عکس 3.5 در 4.5 با پشت زمینه سفید. و پرداخت 60 یورو برای هر نفر در صورتی که مدارک بالا را نداشتید جهت مشاوره با من با شماره 09120230792و 09196290554 تماس حاصل نمایید تاریخ بروز رسانی این مطلب 2 آبان 93


تاریخ ارسال پست: جمعه 02 آبان 1393 ساعت: 18:15

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب




نظرات برای این پست غیر فعال میباشد .