close
تبلیغات در اینترنت
اخذ ویزای شینگن

تبلیغات

درباره ما

    اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی

امکانات جانبی

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 68
    کل نظرات کل نظرات : 28
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 17
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 41

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 6,592
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 7,579
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 1247
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 752
    آي پي امروز آي پي امروز : 98
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 113
    بازدید هفته بازدید هفته : 38,288
    بازدید ماه بازدید ماه : 119,429
    بازدید سال بازدید سال : 1,533,345
    بازدید کلی بازدید کلی : 8,300,174

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 23.20.193.33
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : جمعه 30 تیر 1396

اخذ ویزای شینگن

با سلام خدمت همه دوستان عزیز در چند ماهه گذشته اکثر کنسول های اروپایی عوض شده اند اکثر سفارت ها به راحتی ویزا نمیدهندو گرفتن ویزای شینگن بسیار سخت تر از چند ماهه گذشته شده است . من بارها راجب به ویزای بدون اثر توضیح داده ام اگر به پست های قبلی مراجعه نمایید توضیحات کاملی در مورد ویزای بدون اثر گذاشته ام باز هم میگویم ویزای بدون اثر انگشت دیگر وجود ندارد چون عده ای سود جو افراد دیگری را به جای شما به سفارت میفرستادند سفارت ها متوجه این موضوع شدند و بلافاصله خود را به جدیدترین سیستم های تشخیص عکس و چهره مجهز کردند الان وقتی به هر سفارتی مراجعه کنید هم انگشت نگاری میشوید هم با جدیدترین دوربین های چهره شناسی صورت شما با عکس پاسپورت تطبیق داده میشود و در صورتی که سفارت متوجه کوچکترین تفاوت شود پرونده شما را به قصد فریب سفارت به وزارت امور خارجه ارجاع میدهند و اسم شما مادام العمر در لیست سیاه شینگن قرار میگیرد پس ویزای بدون اثر را فراموش کنید و لطفا در این مورد سوال نفرمایید   مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا شامل مدارک زیر است سند مالکیت.پرینت 6 ماهه بانکی و پرینت صورتحساب یا همان تمکن مالی. نامه اشتغال بکار و آگهی تاسیس روزنامه شرکنتی که در آن شاغل هستید . برای مشاغل خصوصی جواز کسب معتبر. نامه سابقه پرداخت بیمه.و مرخصی برای روزهای سفر. فتوکپی تمام صفحات پاسپورت. عکس 3.5 در 4.5 با پشت زمینه سفید. و پرداخت 60 یورو برای هر نفر در صورتی که مدارک بالا را نداشتید جهت مشاوره با من با شماره 09120230792و 09196290554 تماس حاصل نمایید تاریخ بروز رسانی این مطلب 2 آبان 93


تاریخ ارسال پست: جمعه 02 آبان 1393 ساعت: 18:15

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب




نظرات برای این پست غیر فعال میباشد .