close
رزرو هتل
اخذ ویزای شینگن

تبلیغات

آرشیو

درباره ما

    اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی

امکانات جانبی

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 66
    کل نظرات کل نظرات : 27
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 31
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 40

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 440
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 6,843
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 488
    آي پي امروز آي پي امروز : 62
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 399
    بازدید هفته بازدید هفته : 440
    بازدید ماه بازدید ماه : 254,064
    بازدید سال بازدید سال : 790,659
    بازدید کلی بازدید کلی : 7,557,488

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 54.157.205.247
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : دوشنبه 07 فروردین 1396

اخذ ویزای شینگن

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

برای اخذ ویزای شینگن نیاز به مدارک محکم میباشد این مدارک باید به تایید قوه قضائیه و امور خارجه برسد . اخذ ویزای شینگن کار هرکسی نیست

عده ای شما را با مدارک ناقص یا کپی به سفارت میبرند و شما بدون هیچ دلیلی رجکت میشوید در این میان شخص ویزا بگیر متضرر نمیشود این شما هستید که متضرر میشوید. چون هم 60 یورو داخل سفارت را از دست داده اید هم هزینه های دیگر به شما تحمیل شده  . هم شش ماه از رفتن به اتحادیه اروپا منع خواهید شد

حواستان را جمع کنید فریب ویزا بدون اثر انگشت را نخورید بار ها گفته ام باز هم میگویم ویزا بدون اثر وجود ندارد . اگر کسی را هم شبیه به شما به سفارت بفرستند شما خودتان قضاوت کنید مگر این شخص چقدر میتواند شبیه شما باشد که سفارت متوجه نشود . این کار بسیار خطر ناک است چون سفارت ها از این قضیه آگاهی کامل دارند و به محض ورود به سفارت عکس پاسپورت را با فرد آورنده پاسپورت مطابقت میدهند در صورتی که متوجه شوند شما مادام العمر از سفر به اتحادیه اروپا محروم خواهید شد پس حواستان را جمع کنید . حتما به سفارت بروید انگشت نگاری و مصاحبه شوید در روز گرفتن ویزا حتما خودتان در سفارت حاضر شوید تا مبادا ویزای لیبل به شما دهند

مدارک مورد نیاز را من بار دیگر میگویم: سند ملکی . پرینت شش ماهه و پرینت تمکن مالی . برای کارمندان بخش خصوصی و دولتی نامه اشتغال به کار فیش حقوقی سه ماهه اخیر . برگه مرخصی و آگهی تاسیس در روزنامه برای شرکت های خصوصی. نامه پرداخت سوابق بیمه. دفترچه بیمه

برای مشاغل آزاد پروانه کسب معتبر. واچر هتل با مهرو امضا و سربرگ هتل برای سفرهای توریستی

جهت مشاوره در مورد ویزا و راهنمایی بامن با شماره 09196290554 تماس بگیرید


تاریخ ارسال پست: پنجشنبه 30 مرداد 1393 ساعت: 11:49

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی