close
رزرو هتل
ویزای شینگن

تبلیغات

آرشیو

درباره ما

    اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی

امکانات جانبی

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 64
    کل نظرات کل نظرات : 25
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 60
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 39

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 4,421
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 9,382
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 2
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 386
    آي پي امروز آي پي امروز : 209
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 485
    بازدید هفته بازدید هفته : 63,677
    بازدید ماه بازدید ماه : 235,011
    بازدید سال بازدید سال : 235,011
    بازدید کلی بازدید کلی : 7,001,840

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 54.205.13.200
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : یکشنبه 03 بهمن 1395

ویزای شینگن

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

عده ای فکر میکنند گرفتن ویزای شینگن کار راحتی هست. غافل از اینکه نیاز به تخصص و مهارت خاصی میباشد حتی نوشتن فرم ویزا هم تبهر خاص خودش را میطلبد. عده ای هنوز با حربه ویزا بدون اثر سعی در گمراه کردن افراد دارند . ار اکتبر 2012 حدود 2 سال پیش ویزا با اثر انگشت مد شد . عده ای با ترفند های خاصی مانند اینکه کس دیگری را جای شما به سفارت میفرستادند سعی در گرفتن ویزای شینگن میکردند البته بعضی ها هم موفق میشدند . اما سفارت های اروپایی زیرک تر از این حرفها هستند در حال حاضر از تطبیق عکس فرد آورنده مدارک و چهره پاسپورت پی به این مسئله میبرند. پس فرستادن کس دیگری جای خودتان به سفارت کار بسیار خطرناکی است زیرا اگر سفارت ها متوجه این مسئله بشوند شما مادام العمر از گرفتن ویزای شینگن محروم خواهید شد در ضمن پرونده شما به جرم فریب سفارت به وزارت امور خارجه ارجاع میشود

پس برای گرفتن ویزای شینگن خود را به آب و آتش نزنید. نگران اثر انگشت خود در سفارت ها نباشید راههای زیادی وجود دارد که اثر انگشت شما بعدها در اتحادیه اروپا برای شما مشکل ساز نشود

من حیران مانده ام به رفتار مردم ایران عده ای بسیار تعجب میکنند که چرا من ارزان ویزا میگیرم بعضی ها هم چنان تعجب میکنند که خیلی گران ویزا میگیرم آنها ادعا میکنند که افرادی را سراغ دارند که با 2 میلیون یا حتی کم تر ویزا میگیرند

در مورد افرادی هم که قصد سفر به اروپا را دارند میروند و بر میگردند توصیه میکنم از آژانس های هواپیمایی اقدام نمایند

شما میتوانید برای گرفتن ویزا با من تماس بگیرید . مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزا عبارتند از : سند ملکی سند منگوله دار یا تک برگی. شناسنامه و عقد نامه برای افرادی که میخواهند با همسرشان سفر کنند. پرینت 3 ماهه بانکی رقم بالا. پرینت صورت حساب بانکی رقم بالا. برای افراد شاغل در ادارات دولتی یا خصوصی( نامه اشتغال به کار. فیش حقوقی 3 ماهه. آگهی تاسیس در روزنامه شرکتی که در آن کار میکنید. برگ مرخصی)

برای مشاغل آزاد هم جواز کسب معتبر . دفترچه بیمه. نامه پرداخت سابقه بیمه

در صورتی که مدارک بالا را ندارید نگران نباشید با من تماس بگیرید تا شما را معرفی کنم از مراجع قانونی مدارک را داشته باشید

برای تماس با من با شماره 09196290554      تماس حاصل فرمایید (مشاوره رایگان)


تاریخ ارسال پست: شنبه 04 مرداد 1393 ساعت: 10:26

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی