close
تبلیغات در اینترنت
ویزای شینگن

تبلیغات

درباره ما

    اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی

امکانات جانبی

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 67
    کل نظرات کل نظرات : 28
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 24
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 41

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 3,082
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 3,076
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 959
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 430
    آي پي امروز آي پي امروز : 152
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 304
    بازدید هفته بازدید هفته : 6,158
    بازدید ماه بازدید ماه : 165,453
    بازدید سال بازدید سال : 1,261,804
    بازدید کلی بازدید کلی : 8,028,633

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 23.20.157.174
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : سه شنبه 09 خرداد 1396

ویزای شینگن

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

امروزه همه ادعای اخذ ویزا میکنند. اخذ ویزا نیاز به مهارت های خاصی دارد که همه نمیتوانند از این مهارت ها برخوردار باشند همانطور که قبلا هم

گفتم برای اخذ ویزا نیاز به مدارک اصلی میباشد عده ای با جعل مدارک سعی در گرفتن ویزا میکنند که اگر سفارت متوجه این قضیه شود شما از گرفتن ویزا مادام العمر محروم خواهید شد

شما اگر خودتان هم به سفارت بروید باید هزینه ترجمه مدارک تایید وزارت امور خارجه و قوه قضائیه. رزرو هتل. رزرو پرواز ویک سری هزینه های دیگر را انجام دهید

پس گرفتن ویزای شینگن رایگان نمیشود . برای گرفتن ویزای شینگن شما باید مدارک زیر را داشته باشید

اسناد مالکیت مثل سند زمین آپارتمان یا خانه. اسناد مالی یعنی پرینت بانکی با رقم بالا . پرینت تمکن مالی . اسناد شغلی شامل نامه اشتغال به کار

برگ مرخصی. فیش حقوقی 3 ماهه . آگهی تاسیس روزنامه شرکتی که در آن شاغل هستید. برای مشاغل آزاد جواز کسب کفایت میکند

دفترچه بیمه تامین اجتماعی . نامه پرداخت سوابق بیمه

همه مدارک بالا باید ترجمه رسمی شوند و به تایید قوه قضائیه و وزارت امور خارجه برسند. در صورتی که مدارک شما کامل نیست نگران نباشید

با من آنیوس دهشتی تماس بگیرید تا از راه قانونی شما را راهنمایی کنم

ویزا بدون اثر انگشت وجود ندارد و هر کس چنین ادعایی کند قصد فریب شما را دارد . یا شخصی شبیه به شما را به سفارت میفرستند

سفارت ها کار شناس جعل دارند و از مو ضوع افراد شبیه آگاه میباشند و اگر متوجه شوند که میشوند شما مادام العمر از رفتن به اتحادیه اروپا

محروم میشوید پس همیشه منطقی عمل کنید فریب افراد و ظاهر دفاتر شیک بالای شهر را نخورید

به نحوی اقدام کنید که در اولین سفارت رفتن برنده ویزا شوید پس با ظا هری منطقی و اسناد و مدارک محکم در اولین مصاحبه برنده ویزا شوید

برای مشاوره رایگان با من تماس بگیرید

09196290554   ایمیل آدرس aniusek@yahoo.com


تاریخ ارسال پست: چهارشنبه 21 خرداد 1393 ساعت: 9:36

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی