close
رزرو هتل
اخذ ویزای شینگن

تبلیغات

آرشیو

درباره ما

    اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی

امکانات جانبی

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 66
    کل نظرات کل نظرات : 27
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 30
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 40

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 435
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 6,843
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 488
    آي پي امروز آي پي امروز : 61
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 399
    بازدید هفته بازدید هفته : 435
    بازدید ماه بازدید ماه : 254,059
    بازدید سال بازدید سال : 790,654
    بازدید کلی بازدید کلی : 7,557,483

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 54.157.205.247
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : دوشنبه 07 فروردین 1396

اخذ ویزای شینگن

با سلام خدمت دوستان عزیز

برای گرفتن ویزای شینگن باید مدارک محکمی به سفارت ارائه نمود تا آفیسر و کنسول به شما اعتماد کنند و ویزا برای شما صادر نمایند

قیمت کنونی ویزای شینگن مابین 20 تا 30 میلیون میباشد یعنی دوبرابر قیمت پارسال. اما من با مدارک مستدل و محکم که به تایید وزارت امور خارجه

و قوه قضائیه رسیده باشد با همان قیمت سال گذشته ویزا میگیرم

نحوه ویزا گرفتن من کاملا قانونی میباشد و با حضور شخص متقاضی و بعد از انگشت نگاری انجام میشود.عده ای ادعا میکنند ویزا بدون اثر انگشت برای شما میگیرند

احتمال گرفتن اینچنین ویزایی یک در میلیون میباشد چون سفارت ها با قوانین اتحادیه شینگن کار میکنند و به محض ورود از شما انگشت نگاری انجام میشود

و مستقیما در تمام سیستم شینگن وارد میشود بعضی ها عنوان میکنند با فلان مبلغ اثر انگشت شمارا از پرونده بر میدارند که کاملا کذب محض است

عده ای هم شخصی شبیه شما را به سفارت میفرستند که این کار بسیار خطرناک میباشد اگر در سفارت شک کنند شما مادام العمر از سفر به اروپا

منع خواهید شد . پس فریب افراد را نخورید قانون اتحادیه اروپا تصویب شده و در حال اجرا میباشد

شما برای رفتن به سفارت نیاز به سند ملکی دارید بهتر است سند متعلق به تهران باشد. اوراق مالی که شامل پرینت بانکی شش ماهه و پرینت از

صورت حساب. اگر جایی شاغل هستید نامه اشتغال به کار . آگهی تاسیس شرکت در روزنامه رسمی.فیش سه ماهه حقوق برگ مرخصی

اگر هم خودتان صاحب کار هستید جواز کسب . نامه پرداخت بیمه و دفترچه بیمه

اگر این مدارک را داشته باشید من برای شما ویزا میگیرم و بعد از گرفتن ویزا از شما پول میگیرم . اگر هم این مدارک را ندارید با من تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنم

در مورد افرادی که میخواهند سفر توریستی به اروپا داشته باشند و بر میگردند بهتر است از طریق آژانس های هوایی این کار را انجام دهند

برای سفر امن و مطمئن از فرانسه به انگلستان تماس بگیرید

تلفن من برای مشاوره 09196290554 و ایمیل آدرس aniusek@yahoo.com

منتظر شما هستم


تاریخ ارسال پست: سه شنبه 02 ارديبهشت 1393 ساعت: 13:24

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی