close
تبلیغات در اینترنت
اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی - 19

تبلیغات

درباره ما

    اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی

امکانات جانبی

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 70
    کل نظرات کل نظرات : 28
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 10
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 40

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 978
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 8,099
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 2
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 2678
    آي پي امروز آي پي امروز : 80
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 128
    بازدید هفته بازدید هفته : 978
    بازدید ماه بازدید ماه : 166,174
    بازدید سال بازدید سال : 2,047,312
    بازدید کلی بازدید کلی : 8,814,141

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 54.198.28.114
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : دوشنبه 03 مهر 1396

ویزای شینگن

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

امروزه همه ادعای اخذ ویزا میکنند. اخذ ویزا نیاز به مهارت های خاصی دارد که همه نمیتوانند از این مهارت ها برخوردار باشند همانطور که قبلا هم

گفتم برای اخذ ویزا نیاز به مدارک اصلی میباشد عده ای با جعل مدارک سعی در گرفتن ویزا میکنند که اگر سفارت متوجه این قضیه شود شما از گرفتن ویزا مادام العمر محروم خواهید شد

شما اگر خودتان هم به سفارت بروید باید هزینه ترجمه مدارک تایید وزارت امور خارجه و قوه قضائیه. رزرو هتل. رزرو پرواز ویک سری هزینه های دیگر را انجام دهید

پس گرفتن ویزای شینگن رایگان نمیشود . برای گرفتن ویزای شینگن شما باید مدارک زیر را داشته باشید

اسناد مالکیت مثل سند زمین آپارتمان یا خانه. اسناد مالی یعنی پرینت بانکی با رقم بالا . پرینت تمکن مالی . اسناد شغلی شامل نامه اشتغال به کار

برگ مرخصی. فیش حقوقی 3 ماهه . آگهی تاسیس روزنامه شرکتی که در آن شاغل هستید. برای مشاغل آزاد جواز کسب کفایت میکند

دفترچه بیمه تامین اجتماعی . نامه پرداخت سوابق بیمه

همه مدارک بالا باید ترجمه رسمی شوند و به تایید قوه قضائیه و وزارت امور خارجه برسند. در صورتی که مدارک شما کامل نیست نگران نباشید

با من آنیوس دهشتی تماس بگیرید تا از راه قانونی شما را راهنمایی کنم

ویزا بدون اثر انگشت وجود ندارد و هر کس چنین ادعایی کند قصد فریب شما را دارد . یا شخصی شبیه به شما را به سفارت میفرستند

سفارت ها کار شناس جعل دارند و از مو ضوع افراد شبیه آگاه میباشند و اگر متوجه شوند که میشوند شما مادام العمر از رفتن به اتحادیه اروپا

محروم میشوید پس همیشه منطقی عمل کنید فریب افراد و ظاهر دفاتر شیک بالای شهر را نخورید

به نحوی اقدام کنید که در اولین سفارت رفتن برنده ویزا شوید پس با ظا هری منطقی و اسناد و مدارک محکم در اولین مصاحبه برنده ویزا شوید

برای مشاوره رایگان با من تماس بگیرید

09196290554   ایمیل آدرس aniusek@yahoo.com


تاریخ ارسال پست: چهارشنبه 21 خرداد 1393 ساعت: 9:36

اخذ ویزای شینگن

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

برای اخذ ویزای شینگن شما باید مدارک قانونی داشته باشید. این مدارک شامل سند ملکیت. اسناد مالی مثل پرینت 6 یا 3 ماهه بانکی . پرینت صورت حساب بانکی با رقم بالا چون باید آفیسر و کنسول را وادار به ویزا دادن نمایید

اسناد شغلی : نامه اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر مبلغ حقوق. مرخصی از شرکت برای روزهای سفر . نامه پرداخت بیمه. دفتر چه بیمه

آگهی تاسیس شرکت در روزنامه رسمی . فیش حقوقی 3 ماهه. برای مشاغل آزاد جواز کسب معتبر

تمامی مدارک بالا باید ترجمه شود و توسط دادگستری ووزارت امور خارجه تایید گردد. همچنین رزرو هتل 5 ستاره و رزرو پرواز

اگر این مدارک را دارید کلیه هزینه ویزا بعد از اخذ ویزا تسویه میگردد در غیر اینصورت باید این مدارک را تهیه کنید مدارک جعلی مورد قبول سفارت

و مترجم امین سفارت نمیباشد

اگر شما این مدارک را ندارید من شما را راهنمایی میکنم تا با طی مراحل قانونی و کم هزینه به این مدارک دسترسی پیدا کنید

جهت مشاوره رایگان با من آنیوس دهشتی تماس بگیرید

09196290554  یا ایمیل آدرس aniusek@yahoo.com

تماس بگیرید من در خدمتم      منتظر تماس شما هستم

 


تاریخ ارسال پست: یکشنبه 04 خرداد 1393 ساعت: 21:38

اخذ ویزای شینگن

سلام بر همه دوستان عزیز

برای گرفتن ویزای شینگن نیاز به مدارک اصل با ترجمه رسمی دارید. عده ای قیمت های بسیار پایین ارائه میکنند که باور کنید با این قیمت ها هرگز به ویزای شینگن نخواهید رسید

بعضی ها 3 تا 5 میلیون به شما پیشنهاد میدهند که نه مدارک محکمی دارند و نه هدفشان اخذ ویزاست آنها این مبلغ را از شما میگیرند و بعد از ردی شما از سفارت اگر شانس بیاورید که پول را پس دهند مقداری از پول شمارا کم میکنند مثلا برای مدارک

در این میان آنها متضرر نمیشوند این شما هستید که هم پولتان رفته هم پرونده شما در اتحادیه اروپا سیاه شده و تازه باید حداقل 6 ماه صبر کنید

تا مجددا بتوانید در خواست ویزا دهید. پس هیچ ارزانی بی دلیل نیست

در حال حاضر سفارت های اروپایی به دلیل حجم بالای در خواست ویزا وقت های یک ماه تا چهل روزه میدهند. یعنی گرفتن ویزا ظرف 2 ماه اتفاق میافتد. اگر واقعا قصد سفر دارید همین امروز اقدام کنید تا بعد ها با سرمای اروپا در گیر نشوید

قیمت ویزا در حال حاضر بیش از 20 میلیون میباشد که من هنوز با قیمت پارسال ویزا میگیرم و قیمتی پایین تر از دیگران به شما پیشنهاد میدهم

نحوه دریافت پول هم به اینصورت است که شما بعد از اخذ ویزا با من تسویه میکنید یعنی هزینه ویزا بعد از گرفتن ویزا

برای مشاوره حتما با من تماس بگیرید تا من شما را برای گرفتن ویزا بی درد سر راهنمایی کنم

شماره تماس من 09196290554  منتظر تماس های شما هستم


تاریخ ارسال پست: دوشنبه 22 ارديبهشت 1393 ساعت: 8:34

ليست صفحات

تعداد صفحات : 24