close
رزرو هتل
اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی - 19

تبلیغات

آرشیو

درباره ما

    اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی

امکانات جانبی

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 65
    کل نظرات کل نظرات : 27
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 21
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 39

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 4,585
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 6,148
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 657
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 904
    آي پي امروز آي پي امروز : 268
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 365
    بازدید هفته بازدید هفته : 4,585
    بازدید ماه بازدید ماه : 148,410
    بازدید سال بازدید سال : 473,229
    بازدید کلی بازدید کلی : 7,240,058

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 54.158.174.202
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : دوشنبه 02 اسفند 1395

ویزای شینگن

سلام به همه دوستان عزیز

گرفتن ویزای شینگن تخصص ماست شما برای اخذ ویزای شینگن نیاز به یک سری مدارک دارید تا وابستگی شما را به ایران نشان دهد طوری که

کنسول برای دادن ویزا به شما قانع شود عده ای از افراد با تهیه مدارک جعلی و سوری سعی در گرفتن ویزا برای شما میکنند که90% هم موفق به این کار نمیشوند

سفارت ها روی بعضی از مدارک حساس هستند و به طور حتم استعلام میگیرند توجه داشته باشید که کار کردن با این افراد به ضرر آنها نیست

کسی که این وسط دچار آسیب میشود شما هستید. آنها هیچ ضرری نمیکند تازه اگر ویزای شما بر حسب شانس در بیاید به نفع آنها هم هست

آنها تیری در تاریکی شلیک میکنند اگر به هدف خورد که جه بهتر اگر هم نه که شما از نظر وقت و هزینه دچار خسارت میشوید هرکس که از

سفارت های اروپایی رجکت شود حداقل 6 ماه اجازه در خواست مجدد برای ویزا از هیچ یک از سفارت ها را ندارد

شما باید با مدارک اصلی که به تایید قوه قضائیه و وزارت امور خارجه رسیده است به سفارت ها مراجعه نمایید تا درصد گرفتن ویزا برای شما بالا باشد

من هزینه ویزا را با شما توافقی انجام میدهم و زمانی که شما ویزا گرفتید با شما تصفیه میکنم یعنی پول ویزا بعد از قبولی ویزا

در مورد مدارک اگر شما مدارک را دارید که هیچ اگر ندارید باید این مدارک برای شما تهیه شود من در ا ین مورد میتوانم کمک کنم

افرادی هم که میخواهند برای سفر توریستی به اروپا بروند و برگردند بهتر است از یکی از آژانس های هوایی اقدام کنند

قیمت کنونی ویزای شینگن 20 تا 30 میلیون تومان است اما من با هزینه ای بسیار کمتر برای شما ویزا میگیرم

برای مشاوره و دریافت اطلاعات دقیق با من با شماره 09196290554 یا شماره 09101437741 و ایمیل آدرس aniusek@yahoo.com

تماس بگیرید منتظر شما هستم

پروازی مطمئن و امن از پاریس به لندن


تاریخ ارسال پست: پنجشنبه 21 فروردين 1393 ساعت: 9:6

اخذ ویزای شینگن

با سلام و تبریک سال نو به شما دوستان گرامی

اخذ ویزای شینگن در سریعترین زمان و کمترین هزینه این شعار ماست اگر شما مدارک کامل دارید کل مبلغ ویزا بعد از گرفتن ویزا اخذ خواهد شد در غیر اینصورت یا خودتان مدارک را تهیه نمایید یا من برای شما مدارک را تهییه میکنم

افرادی که قصد سفر ارزان دارند بهتر است از طریق تور های مسافرتی اقدام نمایند همانطور که میدانید تورها مبلغ 30 میلیون تومان از شما بابت وثیقه میگیرند که این مبلغ باید به صورت چک بین بانکی باشد یعنی در صورت عدم بازگشت شما این مبلغ به راحتی نقد میشود

دوم اینکه تورها همیشه موفق به اخذ ویزا نمیشوند و شما باید شش ماه تحمل کنید تا مجدد بتوانید به اتحادیه اروپا سفر کنید

قیمت کنونی ویزا بدون ودیعه 20 تا 30 میلیون میباشد که من با هزینه ای کمتر و ظرف مدت کوتاهتری برای شما ویزا میگیرم

مدارک مورد نیاز برای ویزا . نامه اشتغال به کار اگر جایی کار میکنید .آگهی تاسیس شرکتی که آنجا مشغول به کار هستید. برگه مرخصی.

فیش حقوقی سه ماهه . و اگر شغل آزاد دارید جواز کسب معتبر. سند ملکی که بهتر است متعلق به تهران باشد. اسناد مالی مثل پرینت بانکی 6 ماهه.و پرینت بانکی از حساب شما همه این پرینت ها را باید از بانک و به صورت بین الملل و به زبان انگلیسی

نامه پرداخت بیمه .سوابق بیمه ای شما .دفترچه بیمه. ویک سری مدارک دیگر اگر این مدارک را دارید که هیچ اگر ندارید نگران نباشید با من تماس بگیرید تا راهنمایی کنم

سفری امن و مطمئن از پاریس به لندن از طریق هوایی

منتظر تماس شما هستم 09196290554 ایمیلaniusek@yahoo.com


تاریخ ارسال پست: یکشنبه 10 فروردين 1393 ساعت: 8:20

اخذ ویزای شینگن

با عرض سلام و تبریک سال نو به همه شما دوستان عزیز

گرفتن ویزای شینگن نیاز به تجربه و مدارک کامل دارد . این مدارک شامل مدارک اسناد مالکیت مثلا سند ملکی چه بهتر که از تهران باشد

اسناد شغلی مثلا نامه اشتغال به کار . فیش حقوقی سه ماهه .آگهی تاسیس در روزنامه شرکت.برگه مرخصی.

اسناد مالی مثلا پرینت بانکی سه ماهه.بهتر است از بانک های دولتی باشد. پرینت مالی حساب همه به صورت بین الملل و به زبان انگلیسی

نامه پرداخت بیمه و دفترچه بیمه  شما با دارا بودن این مدارک لازم نیست هزینه ای پرداخت کنید و هزینه ویزا بعد از اخذ ویزا دریافت میشود ولی نگران نباشید در صورت کمبود مدارک و ناقصی راه حلی موجود میباشد

به افرادی که ادعای گرفتن ویزا میکنند به راحتی اعتماد نکنید آنها راههای زیادی بلد هستند تا شما را در تنگنا قرار دهند و از شما پول بگیرند

به افرادی اعتماد کنید که محل ثابت داشته باشند و آدرس خود را در اختیار شما قرار دهند با یک تحقیق ساده به صداقت افراد پی خواهید برد

اخیرا عده ای ادعا میکنند که بدون انگشت نگاری برای شما ویزا میگیرند . عده ای که هرگز این کاررا انجام نمیدهند گروهی هم پول اضافه از شما میگیرند تا انگشت نگاری را از پرونده شما پاک کنند

به تازگی هم که فرد دیگری که شبیه به شما هست را میفرستند سفارت که این کاره پرخطری است که اگر  سفارت متوجه شود شما مادام العمر نمیتوانید وارد اتحادیه اروپا شوید

در این روش اگر هم ویزا برایتان بگیرند ممکن است در بدو ورود به شینگن پلیس از شما مدارک بخواهد که آنجا از شما انگشت نگاری میکنند

و دیگر کار تمام است. مراقب افراد شیاد و سود جو باشید

شما میتوانید برای اخذ ویزای شینگن صد در صد قانونی با تاییدیه وزارت امور خارجه(در مورد مدارک) با من تماس بگیرید

تلفن 09196290554  ایمیل aniusek@yahoo.com

با من در تماس باشید


تاریخ ارسال پست: سه شنبه 27 اسفند 1392 ساعت: 10:15

ليست صفحات

تعداد صفحات : 22