close
رزرو هتل
اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی - 18

تبلیغات

آرشیو

درباره ما

    اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی

امکانات جانبی

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 66
    کل نظرات کل نظرات : 27
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 23
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 40

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 413
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 6,843
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 488
    آي پي امروز آي پي امروز : 59
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 399
    بازدید هفته بازدید هفته : 413
    بازدید ماه بازدید ماه : 254,037
    بازدید سال بازدید سال : 790,632
    بازدید کلی بازدید کلی : 7,557,461

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 54.157.205.247
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : دوشنبه 07 فروردین 1396

اخذ ویزای شینگن

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

برای اخذ ویزای شینگن شما باید مدارک قانونی داشته باشید. این مدارک شامل سند ملکیت. اسناد مالی مثل پرینت 6 یا 3 ماهه بانکی . پرینت صورت حساب بانکی با رقم بالا چون باید آفیسر و کنسول را وادار به ویزا دادن نمایید

اسناد شغلی : نامه اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر مبلغ حقوق. مرخصی از شرکت برای روزهای سفر . نامه پرداخت بیمه. دفتر چه بیمه

آگهی تاسیس شرکت در روزنامه رسمی . فیش حقوقی 3 ماهه. برای مشاغل آزاد جواز کسب معتبر

تمامی مدارک بالا باید ترجمه شود و توسط دادگستری ووزارت امور خارجه تایید گردد. همچنین رزرو هتل 5 ستاره و رزرو پرواز

اگر این مدارک را دارید کلیه هزینه ویزا بعد از اخذ ویزا تسویه میگردد در غیر اینصورت باید این مدارک را تهیه کنید مدارک جعلی مورد قبول سفارت

و مترجم امین سفارت نمیباشد

اگر شما این مدارک را ندارید من شما را راهنمایی میکنم تا با طی مراحل قانونی و کم هزینه به این مدارک دسترسی پیدا کنید

جهت مشاوره رایگان با من آنیوس دهشتی تماس بگیرید

09196290554  یا ایمیل آدرس aniusek@yahoo.com

تماس بگیرید من در خدمتم      منتظر تماس شما هستم

 


تاریخ ارسال پست: یکشنبه 04 خرداد 1393 ساعت: 21:38

اخذ ویزای شینگن

سلام بر همه دوستان عزیز

برای گرفتن ویزای شینگن نیاز به مدارک اصل با ترجمه رسمی دارید. عده ای قیمت های بسیار پایین ارائه میکنند که باور کنید با این قیمت ها هرگز به ویزای شینگن نخواهید رسید

بعضی ها 3 تا 5 میلیون به شما پیشنهاد میدهند که نه مدارک محکمی دارند و نه هدفشان اخذ ویزاست آنها این مبلغ را از شما میگیرند و بعد از ردی شما از سفارت اگر شانس بیاورید که پول را پس دهند مقداری از پول شمارا کم میکنند مثلا برای مدارک

در این میان آنها متضرر نمیشوند این شما هستید که هم پولتان رفته هم پرونده شما در اتحادیه اروپا سیاه شده و تازه باید حداقل 6 ماه صبر کنید

تا مجددا بتوانید در خواست ویزا دهید. پس هیچ ارزانی بی دلیل نیست

در حال حاضر سفارت های اروپایی به دلیل حجم بالای در خواست ویزا وقت های یک ماه تا چهل روزه میدهند. یعنی گرفتن ویزا ظرف 2 ماه اتفاق میافتد. اگر واقعا قصد سفر دارید همین امروز اقدام کنید تا بعد ها با سرمای اروپا در گیر نشوید

قیمت ویزا در حال حاضر بیش از 20 میلیون میباشد که من هنوز با قیمت پارسال ویزا میگیرم و قیمتی پایین تر از دیگران به شما پیشنهاد میدهم

نحوه دریافت پول هم به اینصورت است که شما بعد از اخذ ویزا با من تسویه میکنید یعنی هزینه ویزا بعد از گرفتن ویزا

برای مشاوره حتما با من تماس بگیرید تا من شما را برای گرفتن ویزا بی درد سر راهنمایی کنم

شماره تماس من 09196290554  منتظر تماس های شما هستم


تاریخ ارسال پست: دوشنبه 22 ارديبهشت 1393 ساعت: 8:34

اخذ ویزای شینگن

سلام خدمت همه دوستان

اخیرا مشاهده میسود افراد سودجو با اقدام برای گرفتن ویزای شینگن از افراد مختلف اخاذی میکنند .گرفتن ویزای شینگن کار هرکسی نیست

و اگر شخص اخذ کننده ویزا نابلد باشد این وسط شما متضرر میشوید و حداقل 6 ماه از گرفتن ویزا منع خواهید شد

باور کنید ویزا بدون اثر انگشت وجود ندارد و هرکس این ادعا را کند شک نکنید که کلاهبردار است . در خوش بینانه ترین حالت شخص دیگری به جای

شما وارد سفارت میشود . سفارت ها هم از این موضوع بی اطلاع نیستند و مدارک در خواست کننده ویزا را زیرو رو میکنند کارشناس جعل دارند

و اگر متوجه شوند که شما شخص دیگری را جای خود به سفارت فرستاد ه اید نه تنها شما مادام العمر از گرفتن ویزای شینگن محروم خواهید شد

بلکه پرونده شما را به جرم فریب سفارت تحویل وزارت امور خارجه میدهند که مطمئن باشید این موضوع برای شما بسیار گران تمام میشود

در مورد قیمت ویزا همانطور که قبلا هم گفتم در حال حاضر اگر کسی واقعا بخواهد برای شما ویزا بگیرد ما بین 20 تا 30 میلیون تومان طلب میکند

اما من با قیمت پارسال برای شما ویزا میگیرم یعنی چیزی حدود 15 میلیون تومان که این هزینه را شما بعد از دریافت ویزا پرداخت خواهید کرد

من سالها تجربه در زمینه اخذ ویزا دارم و مطمئن باشید برای شما ویزا میگیرم

یک سری مدارک برای دریافت ویزا مورد نیاز است که من برای شما توضیح میدهم

سند مالکیت منگوله دار یا تک برگی به نام متقاضی.پرینت 6 ماهه بانکی.صورتحساب بانکی.گواهی اشتغال به کار آگهی تاسیس روزنامه فیش حقوقی سه ماهه برگه مرخصی معتبر برای افراد شاغل در ادارات.دفترچه بیمه. نامه سوابق بیمه. جواز کسب معتبر برای مشاغل آزاد

رزرو هتل از کشور مقصد معتبر.رزرو پرواز. تمامی مدارک بالا باید ترجمه رسمی شود و مهر وزارت امور خارجه و دادگستری بخورد

در صورتی که مدارک فوق را ندارید یا ناقص میباشد نگران نباشید با من تماس بگیرید من راهنمایی کنم

شماره تماس 09196290554

پروازی امن و مطمئن از فرانسه به انگلستان

 


تاریخ ارسال پست: شنبه 13 ارديبهشت 1393 ساعت: 11:9

ليست صفحات

تعداد صفحات : 22