close
تبلیغات در اینترنت
اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی - 18

تبلیغات

درباره ما

    اخذ ویزای شینگن صد در صد تضمینی

امکانات جانبی

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 68
    کل نظرات کل نظرات : 28
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 12
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 41

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 6,551
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 7,579
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 1247
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 752
    آي پي امروز آي پي امروز : 97
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 113
    بازدید هفته بازدید هفته : 38,247
    بازدید ماه بازدید ماه : 119,388
    بازدید سال بازدید سال : 1,533,304
    بازدید کلی بازدید کلی : 8,300,133

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 23.20.193.33
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : جمعه 30 تیر 1396

ویزای شینگن

با سلام خدمت همه دوستان عزیز و تبریک به مناسبت ماه مبارک رمضان

عده ای از دوستان در تماس هایشان با من از ارزان بودن ویزا میگویند و سوال میکنند که چرا ارزان ویزا میگیرم

عده دیگری هم میگویند قیمت بالا میدهم برای ویزای شینگن و اگر دقت کنید قیمت ویزای شینگن در حال حاضر ما بین 20 تا 30 میلیون است

اما همانطور که قبلا هم گفتم من با قیمت پارسال  ویزا میگیرم

گرفتن ویزا تخصص خودش را میخواهد خیلی از افراد هستند که خودشان مستقیما به سفارت مراجعه کرده اند و متاسفانه رجکت شده اند

اخیرا سفارت ها مو را از ماست بیرون میکشند و تمام جوانب احتیاط را رعایت میکنند . باز هم در اینجا یاد آور میشوم به خدا قسم ویزا

بدون اثر انگشت وجود ندارد قبلا عده ای فرصت طلب با گرفتن مبالغ زیاد شخص دیگری را به جای شما به سفارت میفرستادند که سفارت ها متوجه

این قضیه شده اندوبرای همین هم عکس با شرایط مخصوص میخواهند چون عکس را با چهره مطابقت میدهند و اگر متوجه این قضیه شوند برای شما

درد سر زیادی ایجاد خواهد شد پس فریب افراد را نخورید

مدارک مورد نیاز برای ویزا: سند مالکیت شش دانگ . پرینت گردش 3 ماهه مالی . پرینت تمکن مالی. برای شاغلین در ادارات خصوصی یا دولتی

نامه اشتغال به کار . مرخصی . فیش حقوقی 3 ماهه. آگهی تاسیس روزنامه رسمی برای شرکتی که در آن شاغل هستید.

نامه پرداخت سوابق بیمه. دفترچه بیمه. برای مشاغل آزاد هم جواز کسب

در صورتی که مدارک بالا را داشته باشید فقط نیاز به ترجمه و  تایید مدارک توسط قوه قضائیه و وزارت امور خارجه و رزرو پرواز و رزرو هتل

دارید اگر هم که مدارک ندارید با من تماس بگیرید تا از طریق کاملا قانونی شما را معرفی کنم تا مدارک داشته باشید

مدارک بسیار حساس و مهم هستند از نظر سفارت پس سعی کنید از افرادی که مدارک جعلی به شما پیشنهاد میدهند دوری کنید

برای تماس با من لطفا با شماره 09196290554 تماس حاصل فرمایید من برای مشاوره در خدمت شما هستم


تاریخ ارسال پست: جمعه 06 تير 1393 ساعت: 8:31

ویزای شینگن

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

امروزه همه ادعای اخذ ویزا میکنند. اخذ ویزا نیاز به مهارت های خاصی دارد که همه نمیتوانند از این مهارت ها برخوردار باشند همانطور که قبلا هم

گفتم برای اخذ ویزا نیاز به مدارک اصلی میباشد عده ای با جعل مدارک سعی در گرفتن ویزا میکنند که اگر سفارت متوجه این قضیه شود شما از گرفتن ویزا مادام العمر محروم خواهید شد

شما اگر خودتان هم به سفارت بروید باید هزینه ترجمه مدارک تایید وزارت امور خارجه و قوه قضائیه. رزرو هتل. رزرو پرواز ویک سری هزینه های دیگر را انجام دهید

پس گرفتن ویزای شینگن رایگان نمیشود . برای گرفتن ویزای شینگن شما باید مدارک زیر را داشته باشید

اسناد مالکیت مثل سند زمین آپارتمان یا خانه. اسناد مالی یعنی پرینت بانکی با رقم بالا . پرینت تمکن مالی . اسناد شغلی شامل نامه اشتغال به کار

برگ مرخصی. فیش حقوقی 3 ماهه . آگهی تاسیس روزنامه شرکتی که در آن شاغل هستید. برای مشاغل آزاد جواز کسب کفایت میکند

دفترچه بیمه تامین اجتماعی . نامه پرداخت سوابق بیمه

همه مدارک بالا باید ترجمه رسمی شوند و به تایید قوه قضائیه و وزارت امور خارجه برسند. در صورتی که مدارک شما کامل نیست نگران نباشید

با من آنیوس دهشتی تماس بگیرید تا از راه قانونی شما را راهنمایی کنم

ویزا بدون اثر انگشت وجود ندارد و هر کس چنین ادعایی کند قصد فریب شما را دارد . یا شخصی شبیه به شما را به سفارت میفرستند

سفارت ها کار شناس جعل دارند و از مو ضوع افراد شبیه آگاه میباشند و اگر متوجه شوند که میشوند شما مادام العمر از رفتن به اتحادیه اروپا

محروم میشوید پس همیشه منطقی عمل کنید فریب افراد و ظاهر دفاتر شیک بالای شهر را نخورید

به نحوی اقدام کنید که در اولین سفارت رفتن برنده ویزا شوید پس با ظا هری منطقی و اسناد و مدارک محکم در اولین مصاحبه برنده ویزا شوید

برای مشاوره رایگان با من تماس بگیرید

09196290554   ایمیل آدرس aniusek@yahoo.com


تاریخ ارسال پست: چهارشنبه 21 خرداد 1393 ساعت: 9:36

اخذ ویزای شینگن

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

برای اخذ ویزای شینگن شما باید مدارک قانونی داشته باشید. این مدارک شامل سند ملکیت. اسناد مالی مثل پرینت 6 یا 3 ماهه بانکی . پرینت صورت حساب بانکی با رقم بالا چون باید آفیسر و کنسول را وادار به ویزا دادن نمایید

اسناد شغلی : نامه اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر مبلغ حقوق. مرخصی از شرکت برای روزهای سفر . نامه پرداخت بیمه. دفتر چه بیمه

آگهی تاسیس شرکت در روزنامه رسمی . فیش حقوقی 3 ماهه. برای مشاغل آزاد جواز کسب معتبر

تمامی مدارک بالا باید ترجمه شود و توسط دادگستری ووزارت امور خارجه تایید گردد. همچنین رزرو هتل 5 ستاره و رزرو پرواز

اگر این مدارک را دارید کلیه هزینه ویزا بعد از اخذ ویزا تسویه میگردد در غیر اینصورت باید این مدارک را تهیه کنید مدارک جعلی مورد قبول سفارت

و مترجم امین سفارت نمیباشد

اگر شما این مدارک را ندارید من شما را راهنمایی میکنم تا با طی مراحل قانونی و کم هزینه به این مدارک دسترسی پیدا کنید

جهت مشاوره رایگان با من آنیوس دهشتی تماس بگیرید

09196290554  یا ایمیل آدرس aniusek@yahoo.com

تماس بگیرید من در خدمتم      منتظر تماس شما هستم

 


تاریخ ارسال پست: یکشنبه 04 خرداد 1393 ساعت: 21:38

ليست صفحات

تعداد صفحات : 23